artikel in het digital dagblad van Ridderkerk, Barendrecht en Albrandswaard

WATERSCHAPSPARTIJ HOLLANDSE DELTA LIJST 1

Gaat u 20 maart naar de stembus? Neem dan beide stempassen mee die voor provincie én WATERSCHAP.

Piet Kome is lijsttrekker voor de WATERSCHAPSPARTIJ HOLLANDSE DELTA en Petra van Nes- de Man staat op nr. 2.

Samen met 48 collega’s vormen wij de lijst WPHD

Wij zijn een lokale partij met kandidaten die alleen in het gebied van de Hollandse Delta actief zijn. We ook bij u in de buurt en u kunt ons gemakkelijk over waterschapzaken aanspreken. Van de WPHD is altijd wel iemand die ook uw omgeving ‘kent als zijn/haar broekzak’.

In de afgelopen periode hebben we bewoners benaderd vanwege de voorgenomen afsluiting van de Oostmolendijk, de aanleg Crezee-polder en het Waalbos. Minder zichtbaar maar ook tot onze taak behoort het zuiveren van uw rioolwater, en het op orde houden van de water kwaliteit en kwantiteit in onze sloten. We zijn ervaren waterschapsbestuurders, een aantal van ons loopt al jaren mee. Doordat we agrariërs, ondernemers, techneuten én bewoners zijn, kunnen we kritisch naar het waterschap te kijken. En dat is nu hard nodig!

We kennen de artikelen en rapporten over achterstallig onderhoud bij de zuiveringen, gemalen en wegen. Wij geven dit al geruime tijd aan, maar omdat we niet echt aan de knoppen konden draaien de afgelopen periode, is het lastig geweest dit voortijdig te keren. Daarin kunt u een rol spelen door te stemmen 20 maart. De WPHD wil zich graag daar graag volop voor inzetten, maar dan hebben we uw stem hard nodig.

STEM LIJST 1; WATERSCHAPSPARTIJ HOLLANDSE DELTA

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.