Kandidaten Rotterdam Zuid

Kandidaten Rotterdam Zuid

Selecteer: Alle Kandidaten – Voorne Putten – IJsselmonde – Hoeksche Waard – Goeree Overflakkee – Eiland van Dordrecht – Rotterdam Zuid – Rozenburg

10599546_331099423749378_1312315643350242532_n


Frowijn


Tol


Noel

15 Nel Noël (Feyenoord)

Nel is woonachtig is de wijk Feyenoord in Rotterdam. Het is belangrijk om ook in de stad mensen bewust te maken van de taken en het belang van het waterschap.

Ze vindt het belangrijk dat we naast droge voeten en veilige dijken ook kwalitatief goed water hebben. Mensen gaan steeds meer fietsen, veiligheid staat dan voorop.

Nel vindt het dan ook van belang dat we goede en veilige fietspaden hebben, zowel in de stad als daarbuiten. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat je hierbij kunt genieten van de natuur.


Gerelateerde afbeelding

31. Edwin Smid (Hoogvliet)

Lokale partijen zijn lokaal verbonden en hebben één belang, het belang van het gebied dat zij vertegenwoordigen. Geen partijdogma’s.

De reden van Edwin Smit om zich kandidaat te stellen voor de waterschapsverkiezingen is omdat hij vindt dat ook daar het lokale geluid door moet klinken. Lokaal moet lokaal zijn en blijven. Het wordt tijd dat de gevestigde politieke partijen gaan samenwerken. Niet het partij belang maar het belang van de inwoners telt.

Ook Hoogvliet wordt geconfronteerd met de nodige problemen t.g.v. het hoge grondwaterpeil. Daarnaast ligt er ook voor de Waterschap Partij Hollandse Delta een belangrijke taak, om bij inwoners nog meer het belang van de waterschappen onder de aandacht te brengen.

Vanuit zijn functie als voorzitter van de gebiedscommissie Hoogvliet en als voormalig dagelijks bestuurder van de deelgemeente Hoogvliet, vindt Edwin het zijn verantwoordelijkheid om het lokale gedachtegoed ook binnen het waterschap uit te dragen.


36. Marcel Verhoef (Rotterdam)


Speelman

37. Mart Speelman ((Pernis)

 

 


44. Ed Arnold (Feijenoord)

Ed is al Jaren politiek actief voor de wijk Feijenoord. Hij wil het belang van het waterschap meer bekendheid geven in Rotterdam.

Voor hem is groen belangrijk, maar ook zet hij zich in tegen zwerfvuil.