Kandidaten Eiland van Dordrecht

Kandidaten Eiland van Dordrecht

Selecteer: Alle Kandidaten – Voorne Putten – IJsselmonde – Hoeksche Waard – Goeree Overflakkee – Eiland van Dordrecht – Rotterdam Zuid – Rozenburg

10599546_331099423749378_1312315643350242532_n

Kumas6. Fatih Kumas:

Fatih vindt het belangrijk dat het waterschap samenwerkt met andere organisaties. Hij heeft een technische achtergrond. Als “nieuwe” Nederlanders hebben wij geen historische gevoelens omtrent polder en waterhuishouding. Maar we zijn daar wel van afhankelijk en zeer in geïnteresseerd. Vooral wat betreft veiligheid en volksgezondheid, dijken en waterzuivering. Eb en vloed in een zoetwatergebied, dat is zeldzaam, maar Nederland heeft het.

De Biesbosch is één van de weinige zoetwatergetijdengebieden van Europa. Daarom moeten we ons Biesboschgebied zo groen mogelijk houden met een uitstekende (zwem)waterkwaliteit voor de bewoners.

Schoon water is belangrijk voor mens en natuur. Maar water kan ook een vijand worden. Daarom moeten we er voor zorgen dat we er goed mee omgaan, zodat er voor nu en in de toekomst voldoende en schoon oppervlaktewater is.


11. Eyüp Demiridas:


100031 (3).jpg

13. Cees Kok:

Hallo mede Dordtenaren, ik ben geboren en getogen in Dordrecht. Ging na de HBS-B aan het Christelijk Lyceum geologie en biologie studeren, werkte 30 jaar als geoloog en daarna als manager bij de afdeling Waterhuishouding van Gemeentewerken Rotterdam.

Ik ken dus alle aspecten van goed waterbeheer. Inmiddels ben ik gepensioneerd en ben een enthousiast natuurliefhebber, Biesbosch- fanaat, vogelaar, vrijwilliger bij de natuur en vogelwacht en de Vogelbescherming. Daarnaast heb ik vele andere hobby’s, waaronder: sportvissen, racefietsen en zwemmen. Water en waterbeheer zitten dus in mijn bloed.

Ik kies voor WPHD omdat deze partij consequent, zonder politieke voorkeur of kleur altijd de juiste balans zoekt tussen: waterveiligheid, landbouw, natuurbeheer en recreatie.

Ook de balans tussen watergebruik, waterkwaliteit, en beschikbaarheid voor iedereen in het gebied van Waterschap Hollandse Delta is essentieel. Daarbij letten we scherp op de kosten en bestedingen van het Waterschap.


Dongen22. Ad van Dongen

Ad van Dongen wil zijn bestuurlijke ervaring graag ter beschikking stellen aan de Waterschap Partij Hollandse Delta. Als inwoner van het eiland van Dordrecht weet hij als geen ander hoe belangrijk efficiënt en veilig waterbeheer is, waarbij een goede balans tussen mens, natuur en water behouden blijft. Daarnaast is het van belang het maatschappelijk draagvlak voor het waterschap te behouden en te vergroten, mede gelet op de klimaatveranderingen en de risico’s die deze veranderingen met zich mee brengen.


Dion Mouwen42. Dion Mouwen

Dion brengt als voormalig heemraad zijn ervaringen en gebiedskennis van Dordrecht mee in de WPHD.


48. Marcel Janssen


Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *