Kandidaten Hoeksche Waard

Kandidaten Hoeksche Waard

Selecteer: Alle Kandidaten – Voorne Putten – IJsselmonde – Hoeksche Waard – Goeree Overflakkee – Eiland van Dordrecht – Rotterdam Zuid – Rozenburg

10599546_331099423749378_1312315643350242532_n

Leen Overwater Strijen Sas3. Leen Overwater (Strijen)

Leen Overwater uit Strijen-Sas stelt zich kandidaat voor het Algemeen Bestuur van het Waterschap Hollandse Delta om zich wederom in te zetten voor een goed bestuur van dit Waterschap waarbij de lasten zo verdeeld worden dat er voor iedereen mee te leven valt.

Veertien jaar na de fusie zijn wij nog steeds niet volledig in control en wanneer dan terug gekeken wordt op deze laatste jaren zie je soms krampachtige acties om overeind te blijven, een voorbeeld hiervan is de weigering van de meeste partijen om tijdens de vorige formatie bij voorbaat Waterschaps Partij Hollandse Delta , de grootste gekozen
partij, uit te sluiten, dat had toen met bestuurlijke afwegingen niets te maken maar het was gewoon politiek bedrijven en dan begrijp je snel dat dit in een Waterschap niet hoort.

Een van de bezwaren vond hij het gemis aan een achterban Zijn omgeving wist hem te vinden binnen een kleine organisatie wanneer er iets niet klopte bij het Waterschap maar verder dan een kilometer kwam dat eigenlijk niet, nu WPHD zich verbonden heeft met de lokale partijen, is er wel een achterban die dat bestuurlijk sterker maakt , het is te hopen dat zo over en weer hier de vruchten van kunnen worden geplukt. Er zijn voor deze verkiezing een aantal stappen te nemen.

1e Ga in ieder geval stemmen want er valt wat te kiezen.

2e Stem de partij die steeds gewezen heeft op de missers van Dijkgraaf en Heemraden dat is dus Waterschaps Partij Hollandse Delta.

Woonachtig in de gemeente Hoeksche Waard stem nr 3 van de lijst 1,
Leen Overwater – Website: www.LeenOverwater.nl


17. Koos Finkers (Oud Beijerland)

Koos heeft een technische achtergrond. Naast zijn huidige baan heeft hij tijd om maatschappelijk in te vullen, en dat wil hij graag doen via de WPHD. Meedenken als technicus, maar ook als bewoner en gebruiker van de Hoekse Waard.


20. Paola van Brugge (Numansdorp)


 

24. Leen van Prooijen (Oud Beijerland)

Leen heeft veel ervaring in de politiek als raadslid in Dirksland en Hellevoetsluis en als wethouder voor Inwonersbelang Hellevoetsluis (IBW) Inmiddels woonachtig in de Hoekse Waard, en daar raadslid voor de Hoekse Waardse Senioren partij.

Leen heeft dus veel bestuurlijke ervaring en een groot netwerk. Voor hem is de menselijke maat in alles wat je doet belangrijk.


Kuipers39. Adrie Kuipers (Strijen)

Adrie staat volledig achter de doelstelling van de WPHD. Hij is ervan overtuigd dat het tijd is om een andere wind te laten waaien door het dagelijks c.q. algemeen bestuur.

Adrie is 30 jaar betrokken geweest bij aanbesteding en uitvoering in de weg- en waterbouw, als aannemer. Jarenlange ergernis aan de geldverkwisting die in de volksmond ‘aanbesteding’ wordt genoemd en door de niet ter zake deskundigheid van aansturing in de uitvoering.

Er ontbreekt veel praktische kennis, dit kan zoveel beter ! Dat leidt tot een win – win – situatie voor de agrarische sector, bedrijven , gemeenten en niet te vergeten de bewoner en milieu  zowel direct als indirect en financieel.  

Adrie wijst er op dat de diverse afdelingen van hoog naar laag slecht communiceren en er een weg open ligt om dit te verbeteren (lees besparen).

Tevens kan het contact tussen het bestuur en het werkgebied verbeterd worden.  Besturen is niet in het pluche zitten en je vergoeding ontvangen, daar moet je werkelijk iets voor doen.

Hij zich toegelegd op diverse bestuurlijke functies oa  bij de gemeente Strijen (tot aan de fusie), de Rabobank Haringvliet en is al jaren bestuurslid bij de Strijense ijsclub.


 


Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *