Kandidaten Rozenburg

Kandidaten Rozenburg

Sorteer: Alle Kandidaten – Voorne Putten – IJsselmonde – Hoeksche Waard – Goeree Overflakkee – Eiland van Dordrecht – Rotterdam Zuid – Rozenburg

10599546_331099423749378_1312315643350242532_n

14. Rob Oosterlee

Tot 2010 was Rozenburg een zelfstandige gemeente. Nu een deelgemeente van Rotterdam. In die bestuurlijk turbulente periode voor Rozenburg, was Rob deelgemeenteraadslid en gebiedscommissielid.

Hij werkt als VTS Operator (scheepvaartverkeersleider) en is een echte ‘lokalo’. Ook staat hij weer op de lijst van de WPHD.

Korte lijntjes tussen bestuur en uitvoerders zijn belangrijk. Het Waterschap vervult een belangrijke rol als het gaat om waterhuishouding en dijkmanagement. Dat is duur en van levensbelang.

Met veiligheid mag men niet spelen, maar moeten we zoeken naar solide oplossingen die het betaalbaar houden, want uiteindelijk krijgen we ook allemaal een rekening op de mat. Daarin is een goede balans nodig.  

Lokale problemen verdienen lokale oplossingen. Daarom zet ik mij in voor de lokale Waterschapspartij Hollandse Delta!Fit28. Jan Fit

Jan Fit is zeer lokaal ingesteld in denken en doen. Hij wil van toegevoerde waarde zijn voor de  toekomst van Rozenburg.

Jan was een plaatselijke ondernemer en bestuurlijk betrokken in diverse verenigingen.  Zijn affiniteit met het waterschap is dat hij gewend met water om te gaan, als geboren en getogen polder bewoner.Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *