Kandidaten Rozenburg

Kandidaten Rozenburg

Sorteer: Alle Kandidaten – Voorne Putten – IJsselmonde – Hoeksche Waard – Goeree Overflakkee – Eiland van Dordrecht – Rotterdam Zuid – Rozenburg

10599546_331099423749378_1312315643350242532_n

14. Rob Oosterlee

Tot 2010 was Rozenburg een zelfstandige gemeente. Nu een deelgemeente van Rotterdam. In die bestuurlijk turbulente periode voor Rozenburg, was Rob deelgemeenteraadslid en gebiedscommissielid.

Hij werkt als VTS Operator (scheepvaartverkeersleider) en is een echte ‘lokalo’. Ook staat hij weer op de lijst van de WPHD.

Korte lijntjes tussen bestuur en uitvoerders zijn belangrijk. Het Waterschap vervult een belangrijke rol als het gaat om waterhuishouding en dijkmanagement. Dat is duur en van levensbelang.

Met veiligheid mag men niet spelen, maar moeten we zoeken naar solide oplossingen die het betaalbaar houden, want uiteindelijk krijgen we ook allemaal een rekening op de mat. Daarin is een goede balans nodig.  

Lokale problemen verdienen lokale oplossingen. Daarom zet ik mij in voor de lokale Waterschapspartij Hollandse Delta!

Afbeeldingsresultaat voor pamela blok van werkhoven23. Paméla Blok – van Werkhoven

Pamela wil door haar kandidaatstelling en het netwerk van de WPHD de belangen van Rozenburg waarborgen.

De waterhoogten en -dreiging in onze kwetsbare leefomgeving, de aankomende ruimtelijke ordeningszaken rond de bouw van de Blankenburgtunnel in relatie tot de hoofdwaterkering langs Het Scheur zijn belangrijke aandachtspunten.

Evenals de fiets- en wandelverbindingen in het Havengebied rond Rozenburg. Paméla is sinds 1994 volksvertegenwoordiger en bestuurder in diverse functies, gemeenteraadslid, deelgemeenteraadslid, voorzitter Deelgemeente Rozenburg en voorzitter gebiedscommissie Rozenburg en als wethouder voor Westvoorne.

Fit28. Jan Fit

Jan Fit is zeer lokaal ingesteld in denken en doen. Hij wil van toegevoerde waarde zijn voor de  toekomst van Rozenburg.

Jan was een plaatselijke ondernemer en bestuurlijk betrokken in diverse verenigingen.  Zijn affiniteit met het waterschap is dat hij gewend met water om te gaan, als geboren en getogen polder bewoner.

Groot JOHAN41. Johan de Groot

Johan de Groot ziet dat in zijn regio inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Rotterdam op gezette tijden toch natte voeten krijgen.

Naar zijn idee omdat men niet goed omgaat met de waterstand in combinatie met het sluiten van de Maeslantkering. Deze maatregel krijgt veel kritiek aangezien burgers geconfronteerd te worden met waterschade. Daar zou verandering in gebracht moeten worden. Als belasting betalende burger mag je denken dat je niet met deze ellende te maken krijgt.

Er is een Maeslandkering! Als inwoner van Rozenburg, gelegen in een kom ver ónder de zeespiegel kijk je met meer dan gewone belangstelling naar de waterbeheersing in de leefomgeving. Johan is acht jaar actief geweest voor de lokale partij Gemeentebelangen Rozenburg (GBR)als raadslid, deelraadslid en bestuurslid.

Bij de Huurdersvereniging Rozenburg vertegenwoordigt hij ook de belangen van de huurders, samen met het bestuur, en daar horen droge voeten ook bij.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.