tweede artikel in de digitale dagbladen van Ridderkerk, Barendrecht en Albrandswaard

WATERSCHAPSPARTIJ HOLLANDSE DELTA LIJST 1

U gaat toch ook stemmen vandaag? U kunt uw stem uitbrengen voor het Waterschap en de provincie.

Piet Kome is lijsttrekker voor de WATERSCHAPSPARTIJ HOLLANDSE DELTA en Petra van Nes- de Man staat op nr. 2.

Samen met 48 collega’s vormen wij de lijst WPHD

Wij zijn een lokale partij die alleen in het gebied van de Hollandse Delta actief is. We ook bij u in de buurt en u kunt ons gemakkelijk over waterschapzaken aanspreken. Van de WPHD is altijd wel iemand die ook uw omgeving ‘kent als zijn/haar broekzak’. Wij bepalen dus zelf onze richting en beleid.

In de afgelopen periode hebben we ons bezig gehouden met de inrichting van recreatie gebieden met daarbij veel aandacht voor bomen, maaibeleid en insecten. Ons ingezet om samen met bewoners een vrij liggend fietspad te plannen, maar ook aandacht voor waterberging waardoor we minder kans hebben bij piekbuien op ‘natte voeten’. Goede dijken en robuuste duinen, die het water vanaf zee en rivier tegen houden is zo wie zo een kerntaak. Daarbij is het goed dat we ervaren waterschapsbestuurders hebben. Doordat we agrariërs, ondernemers, techneuten én bewoners zijn, kunnen we kritisch naar het waterschap te kijken. En dat is nu hard nodig!

Er is op veel fronten achterstallig onderhoud door slecht beleid. Vanuit de oppositie was het lastig dit beleid om te buigen. De WPHD wil zich graag daar graag volop voor inzetten, maar dan hebben we uw stem hard nodig. Ga dus stemmen vandaag.

STEM LIJST 1; WATERSCHAPSPARTIJ HOLLANDSE DELTA

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.