Kandidaten Rozenburg

  6. Rob Oosterlee

Het klinkt misschien wat deftig, maar u, jij en ik zijn ingezetenen van ons Waterschap Hollandse Delta. Het waterschap waar ook mijn woonplaats Rozenburg toe behoort.

Wat eenvoudiger gezegd zijn we een gemeenschap van mensen waar we met elkaar de zorg hebben voor het houden van droge voeten en een goede waterhuishouding. Denk daarbij aan het vasthouden van zoet water voor tijden van droogte of het juist droog houden bij overvloedige neerslag. Goede dijklichamen om water te weren van plekken waar we het niet willen hebben en fatsoenlijk onderhoud van onze wegen en (natte) infrastructuur. En zeker niet onbelangrijk, óók plekken waar we heerlijk kunnen recreëren.

Dat alles kost een hoop geld. Daarvoor betalen we belasting en vraagt ons om goed rentmeesterschap. En in deze tijden van extremere weersinvloeden vraagt dat misschien nog meer onze aandacht dan voorheen.

Het is daarnaast nodig dat wij nog beter en blijvend verantwoording afleggen aan onze ingezetenen. Niet alleen wat onze taak en opdracht is, maar ook hoe wij de beschikbare financiële middelen inzetten.

Met uw stem wil ik me daar als mede-ingezetene binnen ons waterschap namens Waterschapspartij Hollandse Delta voor inzetten.

_________________________________________________________________________________________

Fit25. Jan Fit

Jan Fit is zeer lokaal ingesteld in denken en doen. Hij wil van toegevoegde waarde zijn voor de toekomst van Rozenburg.

Jan is een plaatselijke ondernemer en bestuurlijk betrokken in diverse verenigingen. Zijn affiniteit met het waterschap is dat hij gewend met water om te gaan, als geboren en getogen polder bewoner.Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *