Kandidaten Voorne Putten

SJoukes1. Wim Sjoukes (Oostvoorne) Lijsttrekker.

Wim wil een bijdrage leveren aan het waterbeheer in het algemeen, maar ook aan de bestuurlijke samenhang tussen waterschap, gemeenten en gebiedsbeheerders.

Wim is geboren als “dunmier” in het duingebied van Voorne. Hij is altijd betrokken en bezig geweest met  het strand, de zeewering en de afwatering van het achterliggende duingebied.

Dus ook aandacht voor waterkwaliteit en -hoeveelheid in droge perioden. De zorg voor de waterkwaliteit, niet alleen voor  land- en tuinbouw, maar zeker ook voor het recreatief gebruik zijn belangrijke speerpunten.

Op Voorne Putten is de waterkwaliteit van het Oostvoornse Meer en het Brielse Meer niet optimaal. Ook het op een kier zetten van de Haringvlietsluizen zijn voor Voorne-Putten belangrijke aandachtspunten omdat verzilting een probleem kan worden.


10. Willem van Egmond (Brielle)

C:\Users\vanNes\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\939A59D3.tmp

Ik ben sinds 1986 ondernemer op Voorne en wel in Brielle in de recreatiebranche (camping).

Al deze jaren heb ik mij ingezet, zo wel internationaal, landelijk en regionaal om mijn bedrijf en ons wonderschone Voorne op de kaart te zetten en de recreatiebranche te vertegenwoordigen.

Dit gebeurde door zitting te nemen in verschillende besturen, o.a. K.v.K Rotterdam 13 jaar, Recron. landelijk en provinciaal.

Mijn inzet is niet het dienen van het individuele belang, maar het algemeen belang. Als het goed gaat met de recreatie, gaat het ook goed met de overige MKB-bedrijven. En dit is weer goed voor de bevolking. Dit geldt uiteraard ook vice versa. Hier zie ik ook de verbinding met het waterschap: het dienen van het algemeen belang, wat ook de individuele ondernemer en bewoner ten goede zal komen.

Dit alles in een weloverwogen afweging tussen de belangen van de verschillende partijen. En dat zijn er nogal wat waar het waterschap mee van doen heeft.

Verder ben ik sinds 2005 weduwnaar en in het trotse bezit van twee inmiddels volwassen zonen. Waarvan er nu een de dagelijkse leiding in ons bedrijf van mij heeft overgenomen.


12. Bert Heijndijk (Oostvoorne)

http://www.ibwestvoorne.nl/images/BertHeijndijk.jpgIk ben iemand die geniet van het buitenleven en de natuur vlak bij huis, maar ook iemand die graag dingen wil oplossen voor de samenleving waar we wonen. Ik ben 17 jaar raadslid geweest in de voormalige gemeente Westvoorne en per 2 januari 2023 raadslid van de nieuwe fusiegemeente Voorne aan Zee. Onze omgeving Voor en Putten hebben wij veel met het waterschap te maken daarom heb ik kandidaat gesteld voor Waterschapspartij Hollandse Delta.


13. Maarten Kromhout (Hellevoetsluis)

Maarten vindt het belangrijk om iets te kunnen betekenen voor onze samenleving. Dat is ook de reden dat hij de politiek in is gegaan. Door zich verkiesbaar te stellen voor de Waterschapspartij Hollandse Delta, krijgt hij ingang bij het waterschap, waardoor taken gecombineerd kunnen worden. Maarten is actief als commissie lid bij Inwoners belang Voorne aan zee (IBV).


17. Jan de Snaijer (Rockanje)

Ik stel mij kandidaat, omdat ik het belangrijk vind om wat voor het waterschap te kunnen betekenen.

Als tuinder in Rockanje ben ik al heel mijn leven bezig met de stand van het water in mijn omgeving.Verandering van het klimaat houd mij erg bezig, daarom vind ik het belangrijk te leren  samen met deze partij hoe er mee om te gaan.

Wil mij inzetten voor het leefbaar houden van het gebied met voldoende groen en open ruimte waar mogelijk. Veiligheid van dijken en wegen, het juiste peil en hoge waterkwaliteit zijn basis uitgangspunten.


18. Janneke Krajenbrink – Meinds (Oostvoorne)


22. Alice Vermeer (Oostvoorne)

Het waterschap zorgt onder andere voor de eerste levensbehoeften van mensen, namelijk schoon water en een veilige woon- en leefomgeving door het onderhouden van de dijken!

Maar er vinden ook technologische ontwikkelingen plaats die belangrijk zijn voor duurzaamheid  en voor het behoud van onze aarde!

Ik denk dat inwoners nog te weinig beseffen hoe belangrijk het werk van het waterschap is en daar ligt een grote uitdaging voor de waterschappen: zich profileren op scholen en achter de voordeuren.

En daar wil ik mij voor inzetten!


24. Johan ‘t Mannetje (Vierpolders)

Johan is raadslid voor Inwoners Belang Voorne aan zee(IBV)

Hij heeft ervaring op gebied van management en marketing, en is zelfstandig ondernemer en geniet in zijn vrije tijd van de natuur rondom het Brielse Meer.


28. Henk Westbroek (Hellevoetsluis)

Afbeeldingsresultaat voor henk westbroek hellevoetsluis

Henk wil zijn steentje bij dragen, ook in de gemeenteraad  voor Inwonersbelang Voorne aan zee (IBV) en te komen tot een goede samenwerking met andere politieke partijen en een goede krachten bundeling van bewoners en ondernemers om gezamenlijk ons gebied nog beter op de kaart te zetten. Uiteindelijk zal dat moeten leiden tot meer tevredenheid bij de bewoners en ondernemers.


Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *